Om oss

Välkommen till MG Beauty

Vi på MG Beauty brinner för skönhet och när du kommer hit till oss vill vi att du ska känna dig välkommen och kunna slappna av i trygga händer. Vi utför flera typer av behandlingar med hjälp av micropigmentering, som är en skönhetsbehandling som vi har riktat in oss på. Där erbjuder vi till exempel micropigmentering för skalp, bröstgårdspigmentering och micropigmentering för läppar.

Salong i centrala Stockholm

All behandling av micropigmentering sker av utbildad personal på vår salong i Stockholm. Vi har funnits i över 8 år, vilket har givit oss än mer kunskap och erfarenhet. För oss är det viktigt att varje enskild individ blir nöjd med sin micropigmentering och vi är medvetna om att önskemålen kan se olika ut från person till person. Därför erbjuder vi en gratis konsultation innan varje behandling så att vi tillsammans kan titta på hur du önskar slutresultatet. På så sätt ökar kundnöjdheten och vi får en förståelse för kundens önskemål och förväntningar innan behandlingen påbörjas.

Finansieringsmöjligheter

Vi utför behandling på både män och kvinnor, då individen är vårt största fokus. Eftersom vi tycker att alla människor har rätt till skönhet har vi ett samarbete med Medical Finans där du, om du önskar, kan ansöka om att få delbetala din behandling.

delbetalning via Medical Finance